Uddannelse og Ledelse

Kaptajn eller prins?

Prins Harry, der også er kendt som prins Henry af Wales, er et af de mest populære medlemmer af den britiske kongefamilie. Han er den anden søn af Charles, prins af Wales, og Diana, prinsesse af Wales, og fjerde i rækken til den britiske trone.

Prins Harry har altid været lidt af et vildt barn. Han blev taget i at ryge marihuana og drikke alkohol, mens han var studerende på Eton College. I 2007 skabte han overskrifter, da han blev fotograferet iført en naziuniform til en udklædningsfest. Og i 2012 blev han taget nøgen i Las Vegas efter en vild aften i byen med venner.

På trods af sin vilde opførsel er prins Harry også kendt for sit velgørende arbejde. Han er protektor for flere velgørende organisationer, herunder Sentebale (en velgørenhedsorganisation, der hjælper børn, der er ramt af hiv/aids i Afrika) og WellChild (en velgørenhedsorganisation, der yder støtte til syge børn og deres familier).

Prins Harry har også tjent i militæret. Han blev medlem af den britiske hær i 2005 og har gennemført to ture i Afghanistan. I 2013 blev han forfremmet til kaptajn i rang.

Vis mere
Back to top button
Close