Hobby og Dyr

Vi elsker alle musik

Når det gælder om at lytte til musik, er der få ting, der kan sammenlignes med følelsen af endelig at finde den sang, der taler til dig. Det er som om kunstneren læste dine tanker og lavede en sang specielt til dig. Uanset om du kører i bilen, arbejder på et projekt eller bare slapper af derhjemme, er der intet bedre end at sætte nogle gode sange på og lade musikken skylle ind over dig.

For mig har musik altid været en måde at flygte fra verdens problemer på. Når jeg har det dårligt, synes det altid at gøre tingene lidt bedre, når jeg lytter til mine yndlingssange. Der er noget ved melodien og teksten, som bare synes at give genlyd hos mig, og jeg kan finde mig selv fortabt i musikken. På en måde er det som om, at kunstneren taler direkte til mig, og jeg finder mig selv i forbindelse med musikken på en dybere måde end nogensinde før.

Selvfølgelig er ikke al musik ens. Der er helt klart sange, som jeg nyder mere end andre, og jeg har også min del af mine yndlingsartister. Jeg tror, at en del af det, der gør musikken så speciel, er, at den kan betyde så mange forskellige ting for så mange forskellige mennesker. For mig er det en form for terapi; en måde at glemme mine problemer på og bare nyde mig selv i et stykke tid. Men for andre er det måske en måde at komme i kontakt med venner eller familiemedlemmer på eller blot en måde at have det sjovt på.

Vis mere
Back to top button
Close