Computer og IT

Vælg et et udviklingshus med erfaring i både udvikling og drift

Brug mere tid på at tjene penge, ved at digitalisere og automatisere din virksomheds arbejdsprocesser.

Få hjælp fra et professionelt digitalbureau. Refactr er et dansk udviklingshus, et digitalt bureau med speciale i komplekse platforme og SaaS løsninger, som kan hjælpe virksomheder sikkert på vej mod digitalisering af jeres processor og arbejdsgange eller udvikling af platforme og SaaS (Software as a Service) løsninger. Refactr gennemgår dit projekt via telefon eller møde, og finder den bedste løsning til dit projekt, tager højde for både målgruppe og konkurrenter. Digitalisering virksomheder er deres store erfaring, og med komplekse løsninger, giver de dig en behagelig proces lige fra idé til det færdige projekt.

https://refactr.dk

Navnet Refactr er en forkortelse af programmeringsteknikken “refactoring”, som er en teknik hvor man omskriver kode til at være mere enkel og læseligt, der samtidig bibeholder den samme funktionalitet. Holdet bag Refactr har været godt omkring den digitale verden i mange år, og ved hvor vigtigt det er for deres kunder at have overblik over deres projekt, uden at det bliver for teknisk.

Refactr er specialiseret backend udviklere af SaaS platforme i programmeringssproget PHP, og bruger det utrolig stærke og dynamiske Laravel framework, som giver hurtig udvikling, stor sikkerhed, nem videreudvikling og vedligeholdelse. Refactr har en stor interesse i at lave unikke løsninger, med fokus på brugeroplevelse og optimal problemløsning.

Refactr startede i sin tid som en enkeltmandsvirksomhed i 2011, hvor de lavede flotte og unikke WordPress hjemmesider og webshops. De fik senere interesse for både hastighedsoptimering og søgemaskineoptimering, hvilket fik deres “lille” forretning til at vækste kraftigt og de blev omdannet til et anpartsselskab med fokus på digital markedsføring. Flere ansatte gav flere muligheder, og senere kunne de tage større udviklingsopgaver ind, og begynde at specialisere sig i PHP / Laravel som er deres kernekompetence i dag. De valgte så i 2019 at re-brande sig til at være et digitalt bureau med fokus på udvikling og drift, og det blev til Refactr.

Vis mere
Back to top button
Close