Boligindretning

Ud og rejse og se på dyr

Altid godt at have et kort med sig, også selvom der findes diverse maps på telefonen eller Ipad – jeg kan nu godt lide at have et rigtig kort foran mig, når jeg skal ud og rejse. Det er der nok ikke så mange der gør mere, med jeg syntes at de er effektive.

Selvfølgelig kan man ikke se hvad der er at seværdigheder eller spændende dyr der er i det område man kører, men her kan man jo så anvende Google, og finde de steder hvor der er de mest spændende dyr og fugle.

På vores tur fandt vi disse lidt spændende fugle, som jeg ikke ved hvad hedder, men det var sjovt at se dem rende over gaden, uden af være bange for hverken mennesker eller biler – det var et lidt usædvanligt syn. Umiddelbart vil jeg tro at de hørte lidt til andefamilien eller lappedykkerne – men jeg ved det ikke. Det var i hvert fald en meget spændende tur, vi oplevede en masse ting, som man ikke lige kan finde på nettet.

Vis mere
Back to top button
Close