Ukategoriseret

Tegn på at kærligheden er væk og gode råd

Det kan være rigtigt svært at forstå sig på kvinder, og man kan heller ikke altid regne med, at kvinders handling giver så stor mening. Derfor er det altafgørende, at man sørger for at have en god kommunikation i sit parforhold eller ægteskab, så man undgår at skulle tyde en masse forskellige signaler fra kvinden. Hvad gør man for eksempel, når kvinden lukker i, eller når hun er tavs?

Tegn på at kærligheden er væk

Der er rigtig mange forskellige tegn på, at kærligheden i parforholdet eller ægteskabet er væk, men det afhænger meget af den konkrete kvindes personlighed og væremåde. Et af de første tegn på at kærligheden er væk viser sig dog, når kvinden trækker sig og lukker i. Hvis konen mister følelserne for sin mand, vil det som regel skyldes, at hun ikke føler kærlighed, eller at hun igennem længere tid har prøvet at sende signaler om, at noget er galt.

Når kvinden er tavs, kan det for eksempel være, at der har været et skænderi, hvor hun har følt sig utryg eller bange, eller det kan være, at hun ikke længere føler sig begæret. Det kan også være, at hun keder sig i parforholdet eller ægteskab, eller det kan være, at hun har for meget ansvar til, at hun har overskud til at tage sig af forholdet eller ægteskabet.

Hvis konen mister følelserne for sin mand

Når hun bliver såret, kan hun også miste følelserne for sin mand, og det er derfor vigtigt at gøre sig nogle konkrete overvejelser om, hvordan man behandler sin kone, samt holde øje med de forskellige tegn på at hun ikke elsker sin mand. Hvis hun mister følelserne for sin mand, kan det for eksempel skyldes, at der har været en episode, som har skræmt kvinden, eller det kan være, at kvinden er blevet såret. Når hun lukker i, kan det være svært at vide, hvad der er galt, og derfor er det altid en god ide at snakke med hende om det.

Vis mere
Back to top button
Close