Mad og Sundhed

Spis godt ved Vesterhavet

Selvom sommerferien kan synes netop overstået, står efteråret for døren. Det er blevet køligere, regnen er tiltagende og de lyse aftener erstattes af de mørke og hyggelige efterårsaftener, hvor man kan sidde indenfor og hygge. Efteråret er for mange også lig med efterårsferie, og hvorfor ikke gøre efterårsferien lidt mere hyggelig ved at bruge nogle dage ved Vesterhavet.

Feriecenter Slettestrand ligger ved Vesterhavet og byder i efterårsferien på en masse aktiviteter for hele familien. Udover at man kan blive underholdt på forskellig facon, ja både store og små, så holder Slettestrand Feriecenter i år efterårsferie, hvor der er et særligt fokus på bæredygtighed. Det kommer til at tage sit udgangspunkt i den omkringliggende natur, der med det brusende hav og åbne vidder, ligger op til en uforglemmelig og dejlig oplevelse for hele familien.

På Slettestrand Feriecenter spiser man også godt. Kan man forestille sig noget mere lækkert end at blive bespist i en Restaurant ved Vesterhavet, når man har brugt hele dagen udenfor eller på en af de mange andre aktiviteter, der findes på Feriecenter Slettestrand. Restaurant Slettestrand er en Restaurant i Fjerritslev, som hører til Feriecenter Slettestrand. Restauranten sætter en ære i at servere lækker og sund mad til sine gæster, hvor maden tager udgangspunkt i gode råvarer og i et prisleje, der er rimeligt, så alle kan være med. Restaurant Slettestrand sætter en ære i dyrevelværd og økologi, så det stemmer perfekt overens med, at Feriecenter Slettestrand i efterårsferien har fokus på bæredygtighed. Så er man på udkig efter en Lækker restaurant i Fjerritslev, så er Restaurant Slettestrand stedet, man bør gå hen.

Der er nok at opleve, hvis man kommer til Feriecenter Slettestrand, og derfor bør man bestemt tage et kig på deres hjemmeside, som hedder www.slettestrand.dk

Vis mere
Back to top button
Close