Boligindretning

Sommer og grill

Det lader til at blive tidligt vinter i år, og jeg sidder allerede og drømmer mig frem til næste sommer, hvor den forhåbentlig står på masser af sol, varme, grill og badeture. Den danske vinter kan være meget trist og mørk, og hvis man skal komme godt igennem denne tid, er det min erfaring, at det er en rigtig god ide at have noget spændende at se frem til. Derfor er jeg allerede begyndt at planlægge, hvad jeg skal lave til næste sommer.

Grillfest og sommerferie

Jeg ved i hvert fald allerede, at jeg skal holde en stor grillfest for mine venner og min familie, da jeg lige netop har købt en ny grill, som jeg desværre ikke har fået indviet endnu. Derudover regner jeg med, at jeg også skal ud og rejse på et tidspunkt i løbet af sommeren, men hvor turen skal gå hen, har jeg endnu ikke fundet ud af. Det kan enten være, at jeg tager en tur til Italien, men det kan også være, at jeg bare bliver hjemme i Danmark.

Vis mere
Back to top button
Close