Mad og Sundhed

Slap af og nyd det

Vi kender det alle. Vi skal holde en større fest, vi glæder os, meeeen……vi stresser også lidt over det hele. For hvad med al den planlægning, der også følger i kølvandet på sådan en fest? Der skal købes ind i stor stil til maden, der skal bruges lang tid på at tilberede og lave maden. Og hvad med anretningen og serveringen til festen? Pyhhh, man kan helt miste pusten, inden man egentlig er gået i gang med de indledende forberedelser.
Men hvorfor egentlig gøre det hele så besværligt for én selv?

Mad ud af huset er løsningen

Frimann?s Gourmet består af et dedikeret team af dygtige, uddannede kokke, som alle brænder for at skabe god og ærlig mad skabt helt fra bunden. Tapas ud af huset til enhver anledning.

Al tapas fra Frimann´s Gourmet er smukt anrettet på hvide, elegante fade – lige klar til servering. Til at starte med var tapas blot en simpel tallerken med lidt blandet pølse, oliven og ost. I dag er tapas meget mere – og det er en perfekt spise til sammenkomster, da man let kan gå rundt med en tallerken og små-nipse til maden en hel aften, uden at komme til at føle sig overmæt. Tapas er fantastisk mad, der kan variere i det uendelige. Har du specielle ønsker til din tapas, så kontakt Frimann´s Gourmet, så kan vi tage en snak om dine ønsker.

Maden tilberedes på Sjælland

Maden tilberedes, forberedes og pakkes i Næstved, og der køres primært ud med catering-mad i Sjællandsområdet.

Stress ikke over al planlægningen i forbindelse med din kommende fest. Brug tiden på alt det sjove – og ikke mindst dine gæster og lad dem få fornøjelsen af din energi og overskud. Vi vil gerne stå for din tapas anretning og skabe de bedste rammer for en skøn fest. Se også vores mange andre menuer og buffeter, måske en inspiration til din kommende fest i fremtiden.

God fest!

Vis mere
Back to top button
Close