Ukategoriseret

Sikker parkering i København

Der er næsten altid en vagt ved de store parkeringskældre og parkeringshuse i København, og for den sags skyld også ved alle andre parkeringskældre og parkerings huse i andre byer. Det jeg går op i er lige sikkerheden med at min bil står tilbage i samme stand som da jeg parkerede, og at bilen ikke har været udsat for hærværk eller lignende, for et tror jeg nemlig ikke kan ske i disse kældre eller huse, da de fleste reklamerer med t der er video overvågning og vagt disse steder. Det koster selvfølgelig også lidt mere, men når bare man ved det, så kan man jo også kalkulere med det.

Ebp.dk parkeringshuse

De ser så nydelige og rene ud disse parkeringskælder københavn, og det er altid dejligt lyst, så man hurtigt kan finde rundt hvis parkeringskælderen er alt for stor. Jeg kan huske engang, at jeg fik parkeret min bil et eller sted, og så glemte jeg lige at der var 4 forskellige ud og indgange til parkeringskælderen, så jeg var lidt på herrens mark med at finde min bil igen. Jeg måtte simpelthen, gå tilbage til de gader hvor jeg havde været, for at finde og genkende den nedgang til parkeringskælderen hvor min bil stod parkeret. Det har jeg selvfølgelig lært af, så jeg tager altid lige et billede med min telefon, så jeg altid hurtigt kan finde min bil igen. Vi har nok alle prøvet det ved de store parkerings pladser ved Storcentrene, og efter flere timer skal ud og finde sin bil.

Vis mere
Back to top button
Close