Ukategoriseret

Satana

Webshoppen www.satana.dk er et sandt Slaraffenland, når det kommer til indkøb for hele familien. Det er derfor heller ikke helt tilfældigt, at webshoppen selv kalder sig ‘hele familiens webshop’. Her kan man praktisk talt købe alt til hjemmet og sig selv, lige fra bh’er og trusser, til trådløse høretelefoner, gummistøvler, blender og nipple covers, for bare at nævne nogle af de ting, der er muligt at købe.

Skulle man være i tvivl om, hvad nipple covers er, så kan det meget kort beskrives som to silikonestykker, der sættes på brystvorterne. Ideen med dem er, at hvis man eksempelvis har en bluse på, hvor man ikke har en bh på indenunder, ja så kan man skjule sine eventuelle stive brystvorter. Nipple covers er i dette skrivende øjeblik på tilbud hos www.satana.dk til 49 kr. (bemærk dette er et tilbud, der tages højde for prisændringer fremadrettet!)

Udover nipple covers fåes også mange mange andre ting. Hjemmesiden eller webshoppen om man vil, er opbygget således, at man kan finde de forskellige ting opdelt i kategorier. Det gør det også langt mere overskueligt, da man så kan sortere ud fra kategorierne. Der er også en søgefunktion, hvis man gerne vil søge på et specifikt produkt.

Helt overordnet så kan man sige, at www.satana.dk er en webshop, hvor man kan finde alt indenfor underholdning, kæledyr, fitness og elektronik. De holder til i Nørre Nebel i Jylland, men har også en afdeling i Sverige. De har som udgangspunkt alle deres varer på lager, hvilket betyder, at man ikke skal vente i flere uger på, at de ting man bestiller bliver leveret hjem til en, eller til posthuset, fordi www.satana.dk først skal lægge bestillingen videre til deres leverandør, der så skal sende enten til Satana eller til kunden. Det skaber en stor kundetilfredshed, at varerne kan leveres uden for lang leveringstid.

Vis mere
Back to top button
Close