Ukategoriseret

Sådan vælger du den bedste advokat

Det kan være svært at vælge en advokat når man ikke lige har nogen referencer.
når man skal vælge advokat står man ofte en akut situation hvor det hele skal gå hurtigt, derfor kan det også være svær at bestemme sig.

Det er vigtigt at vælge en advokat man har tillid til og som man tror kan løfte opgaven og som kan gøre det til en fornuftig pris.

man kan naturligvis starte med en søgning på Google, hvor man søger efter det power mode som man skal have hjælp til. mange advokater har nemlig specialiseret Sig i forskellige områder. når du har fundet frem til en advokat der har ekspertise indenfor netop det område du søger, Kan du prøve at søge på advokatens navn og se om du kan finde nogen gøre for grænser eller anmeldelser advokat nogle steder. der findes også forskellige tjenester hvor du kan indhente tilbud fra forskellige advokater og på den måde komme frem til en billig pris og få overblik over, hvor tilfredse tidligere kunder har været med samme advokat.

Jurist og advokat timepriser ligger ofte i den høje ende og i flere tilfælde vil du opleve at der bliver takseret pr. påbegyndt minut eller påbegyndt kvarter. Det er derfor meget vigtigt at du på forhånd har gjort dig tanker om hvad du vil snakke med advokaten om og har fundet det relevante materiale frem. Der er heller ikke grund til at bruge alt for meget tid på at snakke om vind og vejr og hvad du lavede i weekenden. Du kan oftest også komme til at betale for den tid advokaten bruger på smalltalk. du kan med fordel aftale en fast pris på opgaven og forhandle at der er x antal tilrettelser, hvis der efterfølges skulle opstå noget uforudset.

Det kan også godt betale sig at bruge en advokat der er bor i dit eget nærområde, så du nemt kan komme forbi med dokumenter eller til et møde, og dermed spare tid på transport eller porto.

Vis mere
Back to top button
Close