Hus og have

Resolut klarer rengøringen i din virksomhed

Leder du efter en udbyder der tilbyder erhvervsrengøring, er Rengøringsfirmaet Resolut et oplagt valg. Se mere her

Resoluts primære arbejdsområde er erhvervs- og privatrengøring, hvor der med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov tilbydes fleksible og effektive løsninger. Resolut ønsker, at du som kunde altid får gode oplevelser hos dem, med et professionelt, struktureret og systematisk team af medarbejdere. Hos Resolut er det holdningen, at det er mennesker, der gør forskellen.

Håndværkerrengøring

Renoverings- og byggeprojekter støver, det ved alle. Når byggestøvet har lagt sig, er det tid til en grundig håndværkerrengøring, der efterlader byggeriet rent og præsentabelt.

Hos Resolut har de stor erfaring med håndværkerrengøring og slutrengøring. De stiller op med et team af veluddannede kollegaer, der er tilknyttet disse opgaver, og i får rengøring, der godkendes uden bemærkninger.

Håndværkerrengøringen er 100% professionel, og inkluderer både oprydning og rengøring efter håndværkerne. Det sikrer, at evt. efterfølgende håndværkere kan udføre deres arbejde hurtigt og effektivt, eller at ejendommen er slutrengjort og indflytningsklar.

En håndværkerrengøring indeholder typisk de samme rengøringsopgaver som dem, der udføres ved en hovedrengøring. Der bliver ryddet op og gjort rent over alt, og findes der områder, der kræver ekstra opmærksomhed, er de ansatte fleksible og tilpasser rengøringen efter behov.

Resolut kan klare håndværkerrengøring efter alle typer renoveringsopgaver og byggerier.


Resolut er bygget op omkring en kerne af engagerede medarbejdere, og alle har lang anciennitet, hvilket betyder stabilitet for dig som kunde. Der tilbydes altid et højt serviceniveau og firmaet uddanner selv alle deres medarbejdere.

Kig forbi http://resolut.dk, og se hvad de kan hjælpe dig med, hvis du søger Erhvervsrengøring, Aalborg.

Vis mere
Back to top button
Close