Boligindretning

Reick Møbler

Uanset om man har det meste af sin arbejdsdag siddende på en kontorstol, eller om man i stedet sidder i sin kontorstol på hjemmekontoret, er det vigtigt, at man sidder ordentligt. Kontorstole er nemlig ikke bare en typisk to-delt stol inddelt i ryglæn og med 4 hjul forneden. Ergonomiske kontorstole er en hel anden kaliber, end de gængse og mange gange billigere kontorstole, men det kan virkelig betale sig at investere lidt i en ordentlig kontorstol.

Kontorstole som er ergonomiske gør det langt nemmere at udføre sit arbejde korrekt, set ud fra et fysiologisk synspunkt. Man kan nemlig justere en ergonomisk kontorstol, og det er således muligt at tilpasse både armlæn, ryglæn samt højden ud fra ens højde og foretrukne arbejdsstilling, når man sidder i en kontorstol.

Hos Reick Møbler finder man et stort udvalg af ergonomiske kontorstole. Udover selve kontorstolene finder man også mange andre ergonomiske møbler samt tilbehør hertil. Som sagt er en ergonomisk kontorstol lidt højere i pris end en helt almindelig standard kontorstol. Det skal dog her understreges, at det virkelig kan betale sig at betale lidt mere for en ergonomisk kontorstol. Både fordi man sidder langt bedre i en ergonomisk kontorstol, men også fordi at kroppen på sigt vil blive skånet for uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, hvor man så i stedet kan risikere, at man skal bruge penge på kiropraktor og fysioterapeut istedet.

Reick Møbler er en virksomhed, som har specialiseret sig i det, de selv kalder ‘funktionelle kvalitetsmøbler’. Hos Reick går man ikke på kompromis med design, selvom møblerne er funktionelle, og Reicks møbler kan derfor sagtens leve op til også at have et lækkert design. Reick Møbler leverer møbler i hele Sønderjyllannd, og de har også ansat deres egne montører, som både leverer møblerne, sætter dem på plads og sørger for, at de er klar til brug, inden montørerne kører fra kunden. Selv emballagen fra de købte møbler tager de med, så kunden ikke skal skaffe sig af med det.

Vis mere
Back to top button
Close