Sport og friluftsliv

Prøv den smarte høvding cykelhjelm

Hvis du også tidligere har følt dig generet af at cykle rundt med almindelige cykelhjelme. Så kunne det være, at du skulle kigge på nogle af de alternativer, som der efterhånden findes på markedet. For i stedet for at have den lille hjelm siddende oven på hovedet, så kan man i stedet for have den siddende nede omkring halsen, som et tørklæde, og faktisk have endnu bedre beskyttelse, end man havde tidligere. Det kan man gøre med en høvding cykelhjelm. Som netop giver alle de smarte funktioner, men altså uden at se dum ud, mens man har den på.

Slip for at få ødelagt dit hår

En af grundene til, at der måske er mange, som ikke ønsker at køre rundt med cykelhjelm er også, at de får ødelagt deres hår ved det. Men med en høvding cykelhjelm, kan man altså heller ikke længere bruge dette argument. For når den sidder nede omkring nakken og halsen, så får man lige pludselig ikke ødelagt håret ved at have den på. Derfor er der heller ikke noget at være irriteret over, eller gode argumenter på, hvorfor man ikke vil have den på. Den er tilmed nem at klikke på og af igen, når man ikke længere skal have den på.

Det gælder din egen sikkerhed

Når man kører rundt ude i trafikken, så kan det godt være, at man selv synes, man har styr på det. Men man kan jo aldrig kontrollerer, hvordan andre mennesker kører. Derfor ved man heller aldrig, hvornår uheldet er ude. Hvorfor man også lige så godt kan sikre sig, og sørge for at tage sine forholdsregler. Det kunne for eksempel være med den Hövding cykelhjelm, som man finder, hvis man bruger linket her i denne artikel. Klikker man på det, så kommer man nemlig direkte videre til den hjemmeside, hvor man kan købe den direkte hjem fra. Og så kan man ellers komme i gang med at cykle rundt, helt sikker på, at der ikke sker noget.

Vis mere
Back to top button
Close