Ukategoriseret

Nye gardiner

Går man og overvejer ny gardiner til boligen, eller vil man tage lidt forskud på sommeren og allerede nu begynde og kigge sig om efter en ny solafskærmning til eksempelvis terrassen, så bær man ikke snyde sig selv for at klikke forbi
https://www.dingardinmand.dk/ DinGardinmand står nemlig klar til Gardinbus, som kører ud til folk for at fremvise sortimentet indenfor gardiner og solafskærmning.

Det kan være noget af et arbejde at skulle finde de næste gardiner til boligen. Hvad farve skal det være, skal det være persienner, rullegardiner gardiner og så videre og så videre. Man har altså brug for en kompetent rådgivning, som man kan sparre med uden, at man når at blive træt af projektet, inden man overhovedet er gået igang.

Ved at bestille et besøg af Gardinbussen, kommer der en kompetent og dygtig medarbejder hjem til kunden og tager en snak. Der bliver målt op, således man er sikker på, at de nye gardiner passer ind og man får en færdig pris på hele arbejdet, det vil sige både inklusiv gardiner samt montering heraf, inden handlen endeligt afsluttes. Det er altid den samme medarbejder, som følger kunden fra start til slut, det giver både en relation og tryghed.

Gardinbussen dækker det meste af Sønderjylland samt Odense og hele Vest- og Sydvestfyn. Firmaet holder til i Hejls, men kører som sagt både i det meste af Sønderjylland og på noget af Fyn. Gardinbussen, som er firmavognen som konsulenten kommer ud til kunderne i og med varerne er den egentlige butik, hvorfor der ikke findes en fysisk lokation man som kunde kan komme ind i. Til gengæld kan man via https://www.dingardinmand.dk/ se noget af udvalget og få masser af inspiration til sine nye gardiner eller sin nye solafskærmning. Det er ejeren selv, nemlig Dan Jørgensen, som står bag Gardinbussen, og det er således også altid ham, der kommer hjem til kunderne.

Vis mere
Back to top button
Close