Ferie og lejligheder

Nem og sjov festaktivitet

Fester er en glimrende måde at skabe minder og have det sjovt på. Men hvad ville du sige til, hvis der var en måde at gøre dine fester endnu mere mindeværdige med sjove billeder, som du kan se tilbage på igen og igen? Med Myselfie (https://myselfie.dk/) kan du nu leje en selfie-automat og lave sjove billeder med dine gæster, som I kan dele og gemme på et personligt galleri. Læs mere om, hvorfor Myselfie er den perfekte festaktivitet til din næste fest.

Myselfie er en enkel og sjov måde at lave festbilleder på. Du kan leje en Myselfie maskine direkte fra deres hjemmeside, og det bliver leveret direkte til din adresse før dit arrangement. Maskinen er nem at bruge og kan tage billeder af op til 10 personer ad gangen. Der er ingen grund til at bekymre dig om genopladning af batterier eller at få billeder printet ud, for billedkvaliteten er høj og billederne uploades automatisk til din personlige konto på Myselfie siden.

Når festen er slut, behøver du ikke bekymre dig om at returnere maskinen straks – Myselfie giver dig fri fragt og ubegrænsede billeder, samt gratis ombookning. Du kan returnere maskinen i en valgfri GLS PakkeShop, og efterfølgende downloade, dele eller vise billeder i slideshow fra dit personlige galleri.

Myselfie er den perfekte aktivitet, som alle vil nyde – uanset om det er bryllupper, konfirmationer, fødselsdage eller en simple hyggelige sammenkomster. Det er en måde at aktivere folk på en sjov måde, og skabe minder, som vil stå tilbage længe efter festen er slut. Det er også en glimrende måde at fremme networking, da det forbliver en sjov aktivitet, som folk vil tale om og dele billeder af, lang tid efter festen er også forbi.

Med fri fragt og gratis ombookning af Myselfie til din fest er der ingen grund til at bekymre sig om logistikken. Og med Myselfie maskinen på din næste fest, vil du ikke bare have sjov, men også skabe positive minder for alle dine gæster.

Vis mere
Back to top button
Close