Ukategoriseret

Når katten er ude, danser musene på bordet

Det er formentlig ikke så meget ude, de fleste kommer i år, når det handler om årets sommerferie. Bevares, man kan jo sagtens tage ud, men når det kommer til udlandsrejser, så tror jeg, der er mange, som ikke tager ud og rejse i år. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg selv var meget overrasket, da regeringen begyndte at åbne op for, at man kunne tage ud og rejse. Det skal siges, at jeg på ingen måde dømmer de, som vil ud og rejse og som gør det, da jeg er sikker på, de fleste kan finde ud af at passe på. Samtidig er der også, i flere europæiske lande, et påbud om, at man påføre sig masker, og alene det gør, at man er beskyttet.
Jeg kan dog forestille mig, at mange ikke tager ud og rejser i år. I hvertfald ikke tid udlandet. Og jeg kan godt forstå dem. Danmark har også masser at byde på, og dette er måske en mulighed, hvor man kan opleve Danmark og steder i Danmark, man ikke selv har oplevet før.

Vis mere
Back to top button
Close