Ferie og lejligheder

Når der skal købes stort ind til mad

Skal man have mange gæster forbi, er det meget godt at regne lidt på tingene, før man bare begynder at hive ned fra hylderne. Det er alt andet lige noget, som kommer til at skabe alt for meget madspild med tiden. Der er allerede debat om, at der foregår alt for meget madspild, og der er lavet mange initiativer, for at reducere det så vidt muligt. Det er bedst at have lige nok mad til gæsterne, og så have nogle mindre ting klar som backup.

Det er også et spørgsmål om, at man sætter en begrænsning for sig selv og gæsterne. De skal ikke bare have lov til at spise alt det de vil. Det er også i orden, at sætte et loft for, hvor meget man vil servere for folk. De skal komme og blive mætte, de skal ikke sidde og skovle i sig. Man kan altid gøre op med sig selv, hvad man har tænkt sig og servere for gæsterne, men det gør ikke noget, hvis der kommer en smule omtanke med i processen.

Vis mere
Back to top button
Close