Ukategoriseret

Masser af fordele på mekanikerregningen hos Din Bilpartner

Hos Din Bilpartner vil man gerne være kunders foretrukne valg, når det kommer til reparation og service på bilen. Derfor findes et væld af services og muligheder, som tilbydes kunderne. Eksempelvis bibeholdes bilens oprindelige garanti, når der repareres på den hos et værksted hos Din Bilpartner. Er finanserne små og skal bilen repareres, ja så tilbyder Din Bilpartner, at bilen kommer til reparation på det nærmeste Din Bilpartner autoværksted, hvorefter regningen kan deles op eller udskydes i op til 60 dage. Man kan i øvrigt booke sin værkstedstid online, så man finder den tid, der bedst passer ind. Går bilen i stå eller vil den ikke starte i vinterkulden, ja så tilbyder Din Bilpartner også vejhjælp, der er fremme indenfor 60 minutter. Både i Danmark men også i resten af Europa. Så uanset om man er hjemme eller på kørselv-ferie, kan man få hjælp, hvis bilen ikke vil, som man vil. Endeligt tilbyder Din Bilpartner også finansiering og leasing. Via hjemmesiden dinbilpartner.dk kan man ligeledes nemt og hurtigt klikke sig igennem et bredt udvalg af brugte biler.

Din Bilpartner består af en række værksteder, som alle er privatejede, men som tilsammen udgør en kæde af servicemindede og kompetente medarbejdere, som står klar til at hjælpe med det meste indenfor bilreparation, leasing og vejhjælp. At værkstederne er privatejede gør også, at man kan være sikker på, at de er til for at gøre det bedste for kunden. Som de selv siger: ‘Hos os er et ord et ord’.

Din Bilpartner har ikke specialiseret sig i bestemte bilmærker, derfor stiller de krav til sig selv om at følge med tiden og hele tiden udvikle sig. På den måde sikrer de igen kunderne, at de får kompetence og god rådgivning, som gavner bilen og ikke mindst giver kunder lyst til at komme igen.

Kædekontoret for Din Bilpartner ligger i Odense, men der findes Din Bilpartner-værksteder fordelt over det meste af Danmark.

Vis mere
Back to top button
Close