Hus og have

Målret dit hus-salg og få maksimal synlighed

Få hjælp til at sælge eller købe dit hus

Det er en stor ting at skulle sælge og købe bolig. Der er mange aspekter i det, som ikke alle og enhver kan gennemskue. Hvilke rapporter skal der laves, når man sælger hus? Hvad er min bolig værd? Hvor kan jeg få vurdering af hus? Så udover at pakke, lave flyttemeddelelser, finde flyttemetode, snakke med bank og gøre hus salgsklart, så er der flere ting at tænke på. Her er det en fordel at få hjælp af specialister. Er der nogen, der kvalificeret til at hjælpe, så er det Realmæglerne, der har mæglere spredt ud over det danske land.

Få en boligvurdering hos Realmæglerne

Det er uforpligtende og gratis at få en boligvurdering hos Realmæglerne. Derfor er det en fornuftig idé at henvende sig til sin nærmeste Realmægler, når en salgsbeslutning er taget, for at få en boligvurdering. En boligvurdering omfatter en gennemgang af huset, og der vil blive taget nogle fotos af boligen; med tilladelse selvfølgelig. Sælger og Realmægler afstemmer forventninger, både om pris og salgsproces. Der diskuteres, hvilke rapporter der skal laves, før et salg kan gå igang. En boligs salgspris bliver oftest fastsat udefra, hvad der er realistisk i det gældende område. Et hus bliver hurtigere solgt, hvis det sælges med en realistisk pris. Den realistiske pris går Realmæglerne meget op i. F.eks. hos Middelfart Realmæglere, hvor mæglerne bor i nærområdet – dér har de alle forudsætninger for at sætte en realistisk pris. Ligeså over resten af landet. Oftest vil en hussælger kunne møde en Realmægler i nabolaget, så lokalt er det, og så godt sætter mæglerne sig ind i boligområdet. Læs mere på www.realmaeglerne.dk/529/vurdering-af-hus

No cure – no pay
Realmæglerne er så sikre på deres salgsproces og prissætning, at de godt tør love, at får de ikke solgt huset, så tager de ingen betaling. Det er ikke alle sælgere og ejendomsmæglere, der tør løbe den risiko. Men det gør Realmæglerne. I det hele taget går Realmæglerne ind for gennemsigtighed. Derfor skriver de også, på deres hjemmeside, oplysninger om, hvilke samarbejdsaftaler de har eksternt samt hvilke samarbejdspartnere, de modtager provision, rabat eller vederlag fra. Der er rene linjer hos Realmæglerne. Der findes en Realmægler så godt som i hver eneste større by i Danmark.

Vis mere
Back to top button
Close