Hus og have

Målret dit hus-salg og få maksimal synlighed

Overvejer du at sælge din bolig, er der flere ting du kan gøre. Og du tænker nok: Hvad er min bolig værd. Her har du brug for en realistisk boligvurdering, og der er RealMæglerne et rigtig god bud, til vurdering af hus. Hos RealMæglerne tager de højde for, hvordan boligmarkedet ser ud, og hvor du bor. De kigger på boligens størrelse, hvordan den er indrettet, beliggenheden, indretningen og en lang række andre faktorer, som er afgørende for en realistisk vurdering af salgsprisen. Når de besøger dig, lytter de til dine forventninger og behov i forbindelse med salget, og sørger for at du føler dig tryg fra start til slut.

Læs mere på realmaeglerne.dk/529/vurdering-af-hus

RealMæglerne er kendt for grundighed, faglighed og stor lokalindsigt, og er en uafhængig ejendomsmæglerkæde, grundlagt i 1988, og er siden da etableret i hele Danmark som ejendomsmægleren, der tager hånd om den personlige, professionelle og gedigne bolighandel.

RealMæglerne er en landsdækkende kæde af selvstændige ejendomsmæglere. Mere end noget andet er vi lokale. Vi er tæt på det lokale boligmarked ? og dét, der har betydning for dig, når du skal sælge eller købe, og tager ikke let på nogen opgaver ? uanset størrelse, og de følger aftaler til dørs. Og du vil nok også opleve, at de hellere ringer eller kommer forbi, når der er noget. RealMæglerne har det mål at være dér, hvor du er. Fra starten. Undervejs. Og til du står med nøglen i døren til dit nye hjem.

Vores medievaner ændrer sig. Det har også stor betydning for annoncering på boligmarkedet. Hvor avisernes boligsektion førhen var det naturlige omdrejningspunkt for danskernes jagt på drømmehuset, er det nu i stigende grad Facebook og Instagram.

Så, hvis du overvejer at sælge din bolig, anbefales det, at du supplerer med RealMatch. Det er et digitalt markedsføringsværktøj, der målrettet giver dig maksimal synlighed på de sociale medier.

Vis mere
Close