Boligindretning

Lyddæmpende billeder fjerner støj og pynter samtidigt på væggen.

Når et billede på væggen kan mere end at pynte

Vi elsker at dekorere vores vægge med flot kunst. Malerier, billeder og plakater. Men vi hader støj. De to ting har ingen sammenhæng. Jo, de har faktisk. Der findes nemlig lyddæmpende billeder. Store akustik billeder som fylder godt på en væg og samtidigt er smukke at se på.

Man bruger lyddæmpende plader på væggene i lokaler, hvor der er støj. F.eks. på caféer eller i børnehaver. Store hvide kedelige plader. De virker. De reducerer støj. Men de er kedelige at kigge på og ser ofte lidt malplacerede ud.

Men akustik billeder gør nøjagtigt det samme som disse plader. Forskellen er bare at de er smukke og spændende at se på. Du kan vælge det motiv, der passer lige til de lokaler, du ønsker støjdæmpet.

Hvor kan disse akustik billeder bedst bruges?

Er du ejer af en restaurant er disse billeder meget aktuelle. Beværtninger skal have spændende kunst på væggene, men de skal også være støjdæmpede. Ingen vil spise sin mad et sted, hvor man ikke kan føre en samtale uden besvær. Eller hvor man måske får ondt i hovedet af larmen, der bliver kastet frem og tilbage i lokalet. Det vil begrænse antallet af gæster, da der så er flere gæster, der ikke kommer mere end én gang.

De lyddæmpende billeder er også velegnede til kontoret, hvor der er flere telefonsamtaler igang og beskeder, der gives på kryds og tværs. De giver et bedre arbejdsmiljø og en mere effektiv kommunikation uden forvrængning.

Billederne kan bruges alle steder, hvor der er uønsket støj.

Vis mere
Back to top button
Close