Ukategoriseret

Leder du efter en erhvervsejendom?

Hvor finder man den bedste beliggenhed til sit firma

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. De tre gange beliggenhed gør sig gældende uanset om du vil investere i dit næste hjem eller om du leder efter erhvervsejendomme. Der er forskellige områder som du bør have fokus på når du skal finde dit næste domicil i forhold til beliggenhed:
– Hvilket formål skal det opfylde?
– Skal der være signalværdi i lokationen?
– Er der gode transport, til- og frakørselsforhold?
– Er der rimelige parkeringsmuligheder?
– Hvilke naboer har du?
– Hvordan er standen af ejendommen
– Hvordan ser økonomien ud
Skal du selv bruge ejendommen eller er det en investeringsejendom. Uanset hvad, så kan det være en god idé at få et overblik over hvor der er erhvervslokaler til salg på f.eks. på homeerhverv.dk. Her får du et god overblik over hvilke erhvervsejendomme der er på markedet i øjeblikket, prisniveauet og hvilke områder der er populære.

Køb erhvervsejendom

Hvis du har besluttet dig for at du vil købe en erhvervsejendom, så er det vigtigt at du gør dig førnævnte overvejelser inden du kontakter mægleren. Aftal eventuelt at besigtige et par af ejendommene og regn økonomien god igennem sammen med in revisor. Ofte kan det være en rigtig god investering at købe en erhvervsejendom frem for at leje lokalerne, da du hermed også får en eventuel prisstigning med. Dte kan samtidig give dig mulighed for at udleje dele af ejendommen og på den måde få finansieret din egen husleje. Desuden skal du ikke stå til ansvar over for en udlejer der kan have andre planer end dig selv.
Hvis du ikke selv har brug for at anvende ejendommen, kan den også bruges som investering. Ligger den i et godt område og er i god stand, så kan forrentningen ligeledes være ganske god og en sikker måde at placere kapital som skal forrentes.

Vis mere
Back to top button
Close