Ukategoriseret

lease bil og slip for registreringsafgiften

Når man vælge at lease bil i dag, er det også med økonomisk fordel. dansk motor finans står klar med en leasingaftale, som passer ind i din økonomi. Det er ikke alle, som har muligheden for at gå ud og købe en lækker bil på grund af registreringsafgiften. Det er en af de højeste afgifter i landet, og det er alt andet lige noget som også efterlade mange med et tyndt udvalg. Det bliver dog straks noget andet, hvis man vælger at fokusere på hvad dansk motor finans har og byde på.

lease af bil er noget som alle kan få fingrene i i dag, om du er privat eller om det er til erhverv. Det betyder også, at der er et par aftaler at kigge igennem, et par beregninger der skal udføres og så skal der bare skrives under. Det bliver meget nemmere at forstå, hvis man går ind og finder siden her, hvor man kan læse om de forskellige aftaler, hvilke fordele der er, og hvorfor det giver mening for dig at lave en aftale.

Få fat i drømmebilen med denne aftale

Kunne man tænke sig, at rykke en klasse eller to op, er leasing også et rigtig godt alternativ i dag. Det formindsker forpligtelserne, og det giver også mange flere muligheder når det kommer til betaling. Skal man ud og have en normal bil på hvide plader, er registreringsafgiften også den største vægt. Det får prisen til at ryge helt i vejr, og det er ikke noget som mange har mulighed for at ligge up front.

Her vil det måske være smart for mange, at undersøge muligheder såsom flexleasing. En aftale der gør det muligt for dig at opdele registreringsafgiften i flere rater, i stedet for at skulle betale det hele på en gang. Det vil sige, at du også har de rette værktøjer til, at få en bil som man på et senere tidspunkt bare kan få skiftet ud. Det er i hvert fald en af betingelserne, man kan få indarbejdet i sådan en aftale.

Vis mere
Back to top button
Close