Ukategoriseret

Krøller eller ej

Alle fortjener et flot hår

De fleste har nok prøvet at stå foran spejlet og kigget på deres hår og tænkt: ”Hvordan får jeg det bedste ud af mit hår?”. Det kan være før en vigtig date, en tur med veninderne i byen, en forretningsmiddag, til jobsamtale. Man vender sine tanker, hvad man har i skabet for at udrette mirakler, og kan ikke forstå, at frisøren altid kan forvandle ens hår til et vidunder, når man selv kun får normalitet ud af det.

Men uanset typen af hår, så kan Curls For You hjælpe dig med at få det maksimale ud af dit hår. De har hårprodukter til alle typer hår: Glat hår, kraftigt hår, kort hår, langt hår og krøllet hår. Det vigtige er nemlig at vide, at ikke alle typer hår skal behandles ens. Da flest mennesker i Danmark har glat hår, så det er disse hårprodukter, der er mest erfaring med. Curls For You har også hårprodukter til krøller.

Krøller eller ej

Har du ikke krøller i forvejen, så hjælper Curls For You dig også gerne på vej. De har både curlerne, hårlotion, fugtighedslotion, kamme til krøller. På deres blog kan du få god inspiration til, hvordan du skaber dine egne krøller samt vedligeholder dine naturlige krøller.

Fordelen ved at have mange hårprodukter er at kunne være fleksibel med frisuren. Hver dag og hvert humørskift kan få hver sin yndlingsfrisure. Den ene dag kan du være Whitney Houston, den næste dag Diana Ross, en tredje dag Barbara Streisand. Vil du derimod undgå at ligne Dario Campeotto, så er der også gode råd at hente i deres online shop.

Curls For You sælger alt fra vask & rens, balsam, styling, hårkur til hårolier. Shoppen tilbyder også kits, der er tilpasset forskellige hårtyper eller forskellige situationer. F.eks. hvis du skal ud at rejse, så kan du i deres online shop købe et travel kit, der har fokus på at hydrere dit hår. Det kan nemt gå ud over hårets kvalitet at opholde sig meget i solen. Hvis du vil være sikker på at havde det samme flotte hår, når du kommer hjem, som da du rejste ud, så vil jeg anbefale dette.

Vis mere
Back to top button
Close