Industri og Erhverv

Insideflyer tilbyder billige forretningsrejser

Som virksomhedsejer, sparer jeg hvor jeg spare kan – også på flybilletter. Så jeg blev positivt overrasket over at finde den hjemmeside der hedder Insideflyer.dk – for her kunne jeg da virkelig spare penge, når nogle af mine medarbejdere skulle udenlands med fly. Corona’en er overstået, og den fysiske kontakt med vores udenlandske kunder og business partnere skal igen plejes lidt. Så en velkommen gave denne Insideflyer.dk. Man kan som mange andre selskaber optjene bonus point og blive guld medlem ved Eurobonus, og optjene gratis overnatninger på Hoteller. På deres hjemmeside kan man også læse en masse information om hvad der lige rør sig på luftfarts området – som for eksempel at man med PLAY lavprisselskab nu ikke bare kan komme til Island men også til Nordamerika til foråret.

Bestil flybilletter via Insideflyer.dk

Selvom jeg lige nu sidder og fortæller om mit firma og business rejser, så kan jeg da også få en udlængsel selv – når jeg lige sidder her og kigger på billedet. Tilbage til emnet med forretningsrejser. Når jeg sparer penge på mine medarbejderes rejser og hotelophold i udlandet, så er det jo en ren gevinst for mig, og mine udgifter reduceres, og min bundlinje vokser. Det er jeg nok ikke den eneste der tænker – så jeg kan kun anbefale virksomheder at hoppe forbi InsideFlyver og se om der er tilbud, som man kan have gavn af. Jeg har sparet mange penge på denne måde, og hvis jeg kan så kan andre også. De gratis overnatninger og flybilletter beholder jeg til mig selv.

Vis mere
Back to top button
Close