Ukategoriseret

Ingen fest uden en bartender

Lej en bartender til din næste store fest

En fest dine gæster aldrig vil glemme lej bartender
Skal du holde fest i privaten eller står du for organiseringen af den næste firmafest så skal du overveje at leje en professionel bartender hos lej bartender
Mobil cocktailbar med ALT indenfor tilbehør til netop de cocktails og drinks du selv har valgt. Bartenderbar.dk kommer ud cirka 40 minutter før festen starter og stiller den klassiske cocktailbar op og klargør det hele uden du skal tænke på noget som helst.
Og så er du klar til at feste med familie, venner og eller kollegaer.
Skal der være fest – så lad der være fest. Vi danskere elsker at feste og vi elsker en god fest som vi kan mindes og snakke om i lang tid efter.
Når du lejer en bartender er du sikker på at få den bedste fest med de fedeste drinks og de gladeste gæster. Alt dette uden at du skal bekymrer dig om noget som helst.
Bartenderne hos bartenderbar er alle uddannet og dermed professionelle. De ved hvordan man mixer den perfekte cocktail og de kan deres håndværk. En godt gennemarbejdet drink smager bare bedre end den alkoholbombe onkel Hans laver til familiefesten.
Udover cocktails kan vi også levere fadølsanlæg, premium spiritus, et bredt vinsortiment samt shots. Derudover kan du også leje en dj som ankommer med et professionelt lyd- og lysanlæg – så mangler du bare gæsterne.
Alt er inkluderet i prisen så du undgår ubehagelige overraskelser i form af en efterregning fra baren.
Overrask dine gæster med en velklædt bartender, der shaker den ene drink efter den anden, smiler og spreder fantastisk steming.
Til firmafesten vil en bartender fra BartenderBar være et sikkert hit som spreder god stemning lige fra festen begynder. Sommerfesten, julefrokosten, firmafesten og så videre – når vi er til fest vil vi gerne slappe af sammen med kollegaerne.

Vis mere
Back to top button
Close