Ukategoriseret

HR og job

Rekruttering er en tillidssag. Uanset om man er jobsøgende eller er en virksomhed, der søger nye medarbejdere, er det en fordel at have en god HR-sparringspartner i rekrutteringsprocessen. Rekruttering handler om mennesker og om at matche den rette person med det rette job, og jo bedre rekruteringsprocess, jo større sandsynlighed er der for, at det ender ud i et sublimt match mellem jobsøger og jobtilbyder.

Hos GML-HR tilbyder man sparring og rådgivning indenfor HR og rekruttering. Rekruttering er som tidligere nævnt en tillidssag, og det er vigtigt, at de konsulenter man hyrer til at finde det næste job, eller den næste medarbejder, har en vis forståelse indenfor forretning, mennesker og ikke mindst motivation og jobtiltrækning. Headhunter man en medarbejder, vil man gerne være sikker på, at det er det helt rette match, og dette kan GML-HR være med til at sikre. Headhunting er nemlig også noget af det, som GML-HR arbejder med.

Hos GML-HR arbejder man således ud fra nogle forskellige industrier, nemlig FMCG-sektoren, retailbranchen, industribranchen og energisektoren. Uanset hvilken branche man enten tilhører som virksomhed, der søger med arbejder, eller hvilken branche man gerne vil ansættes i som jobsøgende, er man sikker på, at man får tilknyttet en super kompetent konsulent, som ved, hvad der rør sig indenfor den enkelte industri og branche.

GML-HR holder til i henholdsvis Kolding og Høje Taastrup. I 2017 modtog de Børsens Gazellepris og er således en virksomhed i rivende udvikling. Dette ses også i lyset af, at de løbende ansætter nye medarbejdere. Hvadenten man ønsker at blive optaget i deres jobsøgningsdatabase som jobsøgende, eller er en virksomhed som gerne vil have hjælp til en fortstående rekrutteringsproces, kan man med rette tage direkte kontakt til dem, enten via mail eller pr. telefonisk henvendelse.

Vis mere
Back to top button
Close