Hobby og Dyr

Hold gang i de kolde drinks med en lækker isterningmaskine

Er du på udkig efter en effektiv isterningmaskine til hjemmebrug, så skal du besøge https://www.barlife.dk/barudstyr/barmaskiner/isterningmaskine.html.

Skal du holde fest, eller er du den heldige ejer af en hjemmebar, så er det nødvendigt med is. Vi kender alle situationen, hvor man er løbet tør for is midt på aftenen. Det sker typisk fordi, man ikke har nok frysekapacitet, eller fordi man har undervurderet mængden af is, som skal bruges. Med en god isterningmaskine står du aldrig i den situation igen. Barlife forhandler flere isterningmaskiner, som er beregnet til hjemmebrug.

Den lidt større isterningmaskine

Driver du en bar eller en restaurant, er det vigtigt, at du altid har is. Hos Barlife er de vant til at levere store isterningmaskiner til kommercielt brug. Det er muligt at vælge modeller med en produktionskapacitet fra 21kg til 46kg på 24 timer. Den store model fra Wessamat kan altså næsten producere 2 kilo is i timen, og har samtidigt en opbevaringskapacitet på hele 15 kilo. Barlife forhandler maskiner i top-kvalitet, så du er sikret lang levetid og kontinuerlig produktion af is. Matcher ingen af de modeller, du finder på siden, dine ønsker, så kan du altid kontakte Barlife.

Husk hygiejnen

En isterningmaskine kan være en bakteriebombe, hvis ikke man bruger den korrekt, og rengør den jævnligt. Når du har en isterningmaskine, hvad enten det er privat eller kommercielt, så sørg for, at du kun bruger én istang eller isske til at tage is med. Brug aldrig glas eller bare hænder til at tage is med. Når din isterningmaskine til hjemmebrug ikke skal benyttes, skal den rengøres inden den stilles væk. Når den stilles væk, er det en god ide, at lade låget stå lidt på klem. På den måde vil fugten forsvinde, og det bliver svære for bakterier at overleve.

Kig forbi https://www.barlife.dk/barudstyr/barmaskiner/isterningmaskine.html og find et godt isterningmaskine tilbud.

Vis mere
Back to top button
Close