Hus og have

Gulvets betydning for lyd og luft

Stå godt fast med OL Gulve

Et gulv er ikke bare et gulv. Et gulv kan have mange andre funktioner end, at man kan stå på dem. Det ved Ole og Lars, der i 2006 slog sig sammen og grundlagde OL Gulve. De havde en drøm om at skabe et helt unikt og visionært gulvfirma, og den vision har de ført ud i livet. OL Gulve hjælper firmaer og private med at installere forskellige typer funktionelle gulve. Det kan være undergulve, gulve af thermobeton, designgulve, industrigulve, kunststofgulve samt skridsikkert gulv. Et skridsikkert gulv er specielt anvendeligt i køkkener, hvor der ofte kan lande fedtstoffer og andre væsker på gulvet og gøre det farligt at gå på. Når man arbejder i et køkken, så kan det ofte gå hurtigt, og med lidt væske på gulvet kan det gå helt galt. Det er de færreste arbejdsgivere – hvis ingen – der har lyst til at få en arbejdsskade på halsen oveni en sygemelding. Derfor kan det betale sig at investere i et godt skridsikkert gulv. OL gulve har mange års ekspertise i at lave både funktionelle og pæne, skridsikre gulve.

Det skal også være pænt

OL Gulve ved, at gulvene ikke kun skal være funktionelle, men også matche ind i omgivelserne. Derfor arbejder de mere flere forskellige udtryk. Det kan være de mere traditionelle typer som trægulve, linoleum og klinker. Men også de lidt anderledes cementbaserede designgulve, der giver et tidsløst alternativ. Et industrigulv er meget robust og nemt at gøre rent. Det passer ind i både private hjem, restauranter, hoteller, kontorer og butikker. Et designgulv er utroligt modstandsdygtigt mod slid. Hver gang der installeres et designgulv, så har der været en proces igang inden, der tager hensyn til kundens forventninger. OL Gulve arbejder med Weber Saint-Gobains designgulve, der kommer i flere forskellige farvetoner og polish. Designgulve udføres som udgangspunkt på råbeton, men kan også udføres ovenpå allerede eksisterede klinker og trægulve. For yderligere information står OL Gulve gerne til rådighed med al deres erfaring og viden om gulvbelægninger.

Gennem årene har OL Gulve være foretrukken partner ved mangen et byggeprojekt. Et af landets store nybyggerfirmaer HusCompagiet bruger OL varmegulve i deres nye huse. Hos Hotel Kong Arthur har de fået installeret OL Lydgulve og på Kunsthal Charlottenborg har de fået designgulve i foyeren.

Vis mere
Back to top button
Close