Boligindretning

Gør din bolig til dit hjem

Vælg din boligindretningsstil

At leve i smukke omgivelser gør noget ved sindet. En gennemtænkt boligindretning kan på mange måder være med til at øge din livskvalitet. En flot boligindretning behøver ikke være bygget op omkring designermøbler, men handler om god smag og evnen til at sammensætte møbler og farver på den rigtige måde.

At have en boligstil er en ting. At kunne genkende sig selv i sin boligstil er en anden ting. Stilsmag er lige så forskellig som os mennesker. Seks af tidens mest markante boligstilarter er ny nordisk, art deco, ento, vintage, urban living og retro, så hvad er man til? Det kan være lidt af en jungle.

Er man et nyetableret par, hvor den rene og luftige indretning med plads til travlhed og et aktivt liv er sagen, eller er man til newyorkerstilen som er mere maskulin, men som også tiltaler mange kvinder, eller er man til et feminint univers, ja mulighederne er mange.

Boligindretning på nordhjem.dk

De små ting kan gøre forskellen

Synes man at hjemmet er lidt kedelig? Man behøver ikke kassere eller udskifte alle ting, for at gøre sin bolig hyggelig og personlig. Det er ofte de små detaljer der understreger din personlighed og gør lige præcis dit hjem unik. For eksempel en lille vase med en smuk blomst, eller en væglampe med teksten ‘ENJOY’, som er helt uimodståelig, og minder os om at nyde livet her og nu – og den giver virkelig en skøn WAUV-effekt til din bolig. Et lidt kedelig køkken kan også sagtens peppes op med forskellige små ting, som bare kan gøre den store forskel. Hos www.nordhjem.dk finder du et utal af smukke og smarte ting, som gør en forskel – små krydderikasser, hyldesæt, vinreoler, barborde, seje lamper og et væld af brugskunst, der sætter prikken over i’et.

Uanset om du har brug for noget til køkkenet, stuen, soveværelset eller et nadet sted i hjemmet, finder du helt sikkert noget hos Nordhjem, der kan gøre forskellen i din boligindretning.

Vis mere
Close