Boligindretning

Gør din bolig til dit hjem

Lækker boligindretning til alle årstider

Der er mange om buddet, når der sælges og købes interiør til boligen. Vores bolig er i højere grad kommet i fokus gennem de sidste århundreder. Flere og flere bor i mange smukke kvadratmeter, og hjemmet er blevet et udtryk for, hvilket velstandsniveau man er på. Det har mange selvstændige, både store og små, bygget deres virksomhed på. Derfor eksisterer der i dag både utallige fysiske butikker fyldt med det smukkeste boliginventar, og der findes endnu flere webshops, der også rammer boligmoden lige på kornet.

Nordhjem, når det er smukkest

En af de webshops, der griber danskernes ønske om fokus på boligindretning, er Nordhjem, der oprindeligt startede op med med webshop i 2003, der solgte brugskunst. Nordhjem har siden haft knopskydninger, og sælger i dag også tøj, møbler og ting til haven. Boligindretning på nordhjem.dk indeholder mange smukke billeder, der sammen med en forførende tekst giver gæsten i webshoppenlyst til at bladre videre i produktkataloget. Hjemmesiden indeholder også utallige artikler, hvor man kan blive inspireret til sit næste skridt. Ejeren af Nordhjem, Helle Skou-Nielsen, fletter søde små historier med detaljer ind i sit virtuelle salgsmagasin a la webshoppen.  I det hele taget er Nordhjems hjemmeside essensen af livsdrømme for mange mennesker.

Produkter med inspiration

Endnu en af Nordhjems knopskydninger er delikatesseområdet, hvor Nordhjem promoverer forskellig varer, der matcher sammen. Det kan f.eks. være lækre skærebrætter, der sælges side om side med humus med gulerødder og dild. Det kan være inspiration til at bage perfekte cookies ved hjælp af udstikkere, så alle småkagerne bliver lige store. Eller det kan være 15 cm lange bambusspyd, der sælges med inspiration til, hvad der kan komme på disse bambusspyd. Sidder læseren og mangler lidt inspiration til, hvad Nordhjems produkter kan bruges til, så er det ikke det, der skal forhindre et salg. Nordhjem giver ingen grobund for undskyldninger, idet skaberen lægger masser af krudt i at inspirere og åbenbare. Mange af tingene kan blive lækre værtindegaver. Eventuelt man kan printe nogle af de inspirerende billeder ud og vedlægge, så modtageren får denne inspiration med i gaven.

Vis mere
Back to top button
Close