Ukategoriseret

Franchising

Franchising er en måde, hvorpå man kan drive sin forretning på. Til dels er man selvstændig men så alligevel ikke. Når man er franchisetager, så åbner man en butik, som hører under en større og, som oftest, i forvejen veletableret kæde. Det kan eksempelvis være, at man vælger at åbne en Mc.Donald’s-forretning eller en 7/11-butik. Når man så gerne vil åbne en sådan butik, bliver man det, der kaldes en franchisetager. Som franchisetager er man dels underlagt brandets leveregler, hvilket betyder, at man skal overholde skiltning, opbygning af sin butik, arbejdstøj, måden hvorpå man betjener kunderne samt meget meget mere. På den anden side får man som franchisetager lov til at bruge brandet i sin butik, og tager således fordelen i, at man etablere en butik, der er velkendt i forvejen. Man skal altså ikke til at oparbejde en brand-trust hos forbrugerne påny, da denne allerede er forankret hos dem.

Overvejer man franchising kan det være lidt af en jungle at finde ud af. Hvor man lige skal starte og hvem man skal tage fat i. For en ting er at finde ud af, hvilken kæde eller brand man ønsker at franchise, men noget andet er også, at man skal finde lokaler, have styr på sine aftaler, finde ud af det juridiske og meget meget mere. Til det findes firmaet Franchisematch.dk
Franchisematch.dk har specialiseret sig i alt, hvad der har med franchising at gøre. De tager sig af at forhandle aftaler, finde lokaler, og sørger i det hele taget for alt det administrative og juridiske, som følger med, når man gerne vil være franchiser.

Franchisematch.dk har en solid erfaring indenfor sit område, og kan derfor også bruges som sparringspartner, hvis man overvejer at opstarte en franchisebutik. De har blandt andet erfaring med Børneloppen og 7/11, og kan således give råd og sparring til en mulig ny franchisetager.

Vis mere
Back to top button
Close