Hus og have

Fejlfri, formidable, pragtfulde kvalitetshuse i Århus

Få hjælp til at bygge eget hus

At bygge sit eget hus er noget helt specielt. Nogle få gør det flere gange i livet, og hver gang vil der komme flere og flere detaljer på plads. Man siger, at man skal bygge hus tre gange for at få det nøjagtigt, som man drømmer om. Da det er de færreste, der bygger eget hus tre gange, så gælder det om at holde tungen lige i munden. Det er der mange entreprenørfirmaer, der gerne hjælper med. I Århus og omegn er ide-huse et af de firmaer, der gerne hjælper byggelystne familier med at får deres drøm til at gå i opfyldelse om nybyggeri i Århus.

Specialisthjælpen er lige om hjørnet

Ide-huse i Århus har siden 1975 været etableret som byggefirma. I begyndelsen var det et tømrerfirma, men med tiden er det blevet udviklet til at være en virksomhed, der hjælper nybyggere med at bygge kvalitetshuse. Virksomheden har en bred paraply af ansatte for at kunne være hovedentreprenør på drømmehuse. Ide-huse hjælper fra den første streg på papiret til døren kan smække på matriklen. Der er masser af hjælp at hente til nybyggeri i Århus og omegn.

Få det som du vil have det

Du kan så godt som få det, som du vil have det. Inde på ide-huses hjemmeside ligger der masser af inspiration til, hvordan et drømmehus kan se ud. Det er klart at jo mere standardiseret, man kan få et hus til at være, des lavere vil prisen være. Det er dog ikke ensbetydende med, at ide-huse går af vejen for andre muligheder. På hjemmesiden ligger der forslag til funkishuse, gårdhavehuse, klassiske huse, 2-plans huse samt hustyper, som ide-huse har kaldt Liva/Vida og Streamline. Disse arketyper vil med glæde opfylde de fleste menneskers drømme. Ide-huse ligger også inde med byggegrunde, og færdige huse til salg. Er man interesseret i lavenergihuse og minimalistiske huse, så er ide-huse også stedet at henvende sig.

Det unikke hus

Enkelte kan have ønsket om ekstra finurligheder, og hvis man går og drømmer om et arkitekttegnet hus, så kan ide-huse hjælpe med at tegne et hus med sjæl. Ide-huse hjælper gerne med hele processen, lige fra opkøb og til arkitekthuset leveres fejlfrit færdigt til tiden. Inde på ide-huses hjemmeside kan der ses, hvilke arkitekthuse de har været medbyggere på gennem tiden.

Vis mere
Back to top button
Close