Hus og have

Fejlfri, formidable, pragtfulde kvalitetshuse i Århus

Fra tanke til handling

Går du og overvejer et nybyggeri i Århus, så er Ide-Huse værd at overveje som din bygherre. Og betal først ved overtagelse.

Ide-huse® er et solidt funderet byggefirma, og har siden 1975 opført hundredvis af byggeprojekter inden for typehuse, individuelle arkitekttegnede villaer, sommerhuse og etagebyggerier. Ide-Huse tager hånd om hele processen fra jordopkøb over udstykning til færdigt byggeri.

Byggefirmaet er etableret af Ivan V. Mortensen, som i dag ejer firmaet sammen med Michael Jespersen. Ide-huse består af 60 medarbejdere ? arkitekter, bygningskonstruktører, projektudviklere og håndværkere. Derudover benytter de sig af samarbejdspartnere, som lever op til deres høje kvalitetskrav og serviceniveau.

Valget af byggefirma handler om tillid. Hos ide-huse kan du regne med overholdelse af alle aftaler, og at den håndværksmæssige finish er i top. De sørger for, at det færdige byggeri svarer præcist til dine forventninger.

Byg et nyt hus i samarbejde med Ide-huse og vær sikker på at få det hus, som du drømmer om. Ide-Huse er et byggefirma med stor erfaring inden for alle typer byggeri, hvor de dermed kan rådgive og bygge huset, som du ønsker det. Ide-Huse tilbyder dig mange forskellige hustyper, hvor du kan vælge et typehus, sommerhus eller et individuelt arkitekttegnet hus. De har den nødvendige ekspertise til at kunne sørge for, at dit byggeri bliver lavet til aftalt tid, i høj kvalitet og indenfor dit budget. Vælg Ide-huse som dit byggefirma, så bliver det en tryg og god oplevelse at byg nyt hus.

Nybyggeri i Århus og omegn

ET BYGGEFIRMA MED STOR ERFARING

Der findes mange byggefirmaer, som du kan vælge i mellem, når du skal byg nyt hus. Ide-Huse udmærker sig ved at have stor erfaring, da de har bygget alle slags huse siden 1975. Det betyder, at de har gennemgående kendskab til branchen, metoder og materialer, som giver bedre huse uden fejl.Ide-Huse er med hele vejen fra ide, skitser, planlægning og udførelse. Du kan trygt regne med, at de tager god hånd om dit drømmehus.

Vis mere

Se også

Close
Close