Boligindretning

Fede postkasse stickers til hjemmet her

Har man fået øje på de smarte postkasse stickers, kan man købe nogle selv på sider som https://smartstickers.dk/wallstickers/bolig/postkasse-stickers/. Her kan man desuden også finde mange andre spændende ting, som man kan hænge op på væggene derhjemme, på arbejdet eller andre steder hvor det er passende. Udover stickers til postkasse, kan man også få hele motiver af verden, som kan hænge op på væggen. Det kan også have sine afledte muligheder, i form af man kan bruge det til markere de steder hvor man har været henne.

Mange af motiverne skal allerede forstille noget, og noget af det er fiktivt, mens andre ting såsom figurer, ordsprog, tekster, motivationskvoter og så videre godt kan virke bekendte eller være en direkte kopi af det. Så der er noget for de fleste, og måske kan man blive inspireret til noget helt tredje. Så det er også bare med at få tjekket op på ens muligheder, når det er man besøger en side som den man finder her.

Hæng selv tingene op på væggen

Produktet er super nemt og bruge, og kan sættes op af en selv. Det er meget sjovt med navn til postkasse, som også bliver afbilledet på en sjov måde eller med nogle søde karikaturer. Det er ikke et produkt, som man skal give mange penge for, og det er nemt at pille ned igen, når det er man først har hængt det op. Så mistet man interessen, eller kommer der en bedre løsning til vægdekorationen eller skal man bare flytte adresse, er det nemt og få ned af væggene igen. Så det er ikke noget man skal stå og bøvle med, når det først er.

Bliv inspireret og kom frem til nogle sjove, underholdende måske lidt udfordrende løsninger hvad angår vægdekorationen. Man kan også pynte børneværelset op med nogle gode ting, som kan give noget til indretningen, men også have en mere praktisk funktion. Find hvad man har brug for eller man ikke vidste man havde brug for her.

Vis mere
Back to top button
Close