Industri og Erhverv

Få styr på indeklimaet med et centralt støvsugeranlæg

 

Det vigtigste stykke værktøj

Min første støvsuger havde jeg arvet. Den indeholdt en stofpose, som jeg skulle tømme, når den var fyldt. Den holdt i mange år og støvsugede ganske glimrende. Senere fik jeg støvsugere, der havde en noget kortere levetid og en papirspose. Ofte har jeg med kærlighed tænkt tilbage på min første støvsuger. Mine største problemer omkring mine støvsugere har såmænd ikke været, når de brød sammen. Det der har været udfordringen har været, når jeg skulle finde ud af, hvilken støvsuger jeg så skulle købe i stedet for. Og desværre har der sjældent været god tid at beslutte sig i, da støvet samler sig med lynets hast. Hvis jeg syntes, det kan være en udfordring, hvad så ikke med industrien, der skal have noget større maskineri i gang. Som udgangspunkt er en virksomhed afhængig af de maskiner, der skal bruges til at udføre en ordre. Ingen maskiner er lig med ingen ordre. Foruden et behov, der skal løses for virksomheden, så findes der efterhånden også en del regler, der skal overholdes.

Din hjælper

Men fortvivl ikke, for Flexair er der til at hjælpe. Skal du have et centralt støvsugeranlæg  til rengøring af arbejdspladsen, materialesug, procesafsugning og lignende, så kan centralstøvsuger montering være en løsning. Flexair har al den know how, der skal til inden for montering af centralstøvsuger indenfor industri, værksteder og produktion. Når der er tale om sådan en virksomhed, kan der spares mange penge på at få den rigtige samarbejdspartner med i processen fra starten af. Med en centralstøvsuger, kan der suges direkte ved kilden og sikre en hurtig og effektiv rengøring af arbejdspladssen. Produktionsmiljøet bliver let og effektivt rent, og det gør medarbejderne mere effektive.

Den effektive industrialisering

Som årtierne er gået og industrialiseringen er rullet hen over os, er der kommet mere fokus på effektivisering og dermed en flottere bundlinje. Mange virksomheder er flyttet til udlandet for at spare penge på arbejdskraften, men med tiden er der også kommet en erkendelse af, at dansk er godt, og dansk bliver oftest forbundet med kvalitet. Flexair er en god dansk B2B virksomhed, der er beliggende i Ølstykke og med yderligere et salgskontor i Jylland.

 

 

Vis mere
Back to top button
Close