Hus og have

Få dejlig gulvvarme i dit hjem

Går du og drømmer om el-gulvvarme i hele din bolig eller blot i nogle af boligens rum? Så finder du alt det, du skal bruge hos BilligVVS.


BilligVVS forhandler de kendte gulvvarmesystemer fra førende producenter som f.eks. Danfoss, Wavin, Uponor, Devi, Roth Nordic m.fl. Kig forbi hjemmesiden og se det store udvalg af gulvvarmestyring og tilbehør.

Bedre varme med el-gulvvarme

Der er mange fordele ved at vælge gulvvarme i stedet for radiatorer: Gulvvarme giver bl.a. en mere jævn fordeling af varmen i boligen, fordi varmen jo kommer jævnt fordelt fra hele rummet, i stedet for at sidde nogle enkelte steder. Derudover opstår der mindre cirkulation af luften i rummet, med gulvvarme, og en stor fordel er også at hvis du spilder noget, vil et gulvvarmeanlæg tørre gulvet lynhurtigt, hvilket ellers kan være svært med et almindeligt gulv. Så du kan derved langt bedre undgå vandskjolder og fugtskader.

Et mere stilfuldt hjem

Hvis du går op i indretning af dit hjem, vil gulvvarme gøre at du kan slippe af med radiatorerne, som oftest slet ikke passer sammen med resten af husets indretning. Det er smart og lækkert at man kan fuldende sin stil og indretning, uden klodsede og knap så kønne radiatorer.

Slip af med allergien

Astma eller støv allergier er der en del mennesker der lider af, og det er både ubehageligt og sundhedsskadeligt. Ved at installere gulvvarme i dit hjem, kan du afhjælpe dette problem og slippe af med allergier. Der er flere årsager dertil. Bl.a. bliver rengøringen meget lettere, da du ikke længere skal forsøge at få støv fjernet fra gamle radiatorer. Desuden vil den formindskede cirkulation i rummet gøre at støvet ikke hvirvler så meget rundt i rummet og derfor vil et skift til galvarme gøre at du kan slippe af med astma og allergi.

Vis mere
Back to top button
Close