Elektronik

Effektive udsugningsarme fra FlexAir

Har din virksomhed brug for svejseudsugning eller udsugning af slibestøv eller lignende, tilbyder Flexair et stort udvalg af Udsugningsarme til alle formål.


Når man arbejder med svejsning, eller andre områder hvor der udvikles skadelig røg og damp, er det vigtigt at beskytte brugeren, idet forureningen fra f.eks. svejsning kan give forskellige akutte og kroniske sygdomme. Det kan på længere sigt bl.a. udvikle sig til bronkitis, astma og andre lungesygdomme, plus en forøget kræftrisiko. Der skal derfor altid tages effektive forholdsregler mod luftforureningen, og det kan man på effektiv vis gøre med en god udsugning.

Beskyt brugeren med en effektiv udsugningsarm

Svejserøg indeholder mange sundhedsskadelige partikler, og her vil en udsugningsarm i mange tilfælde være det rigtige valg. Udsugningsarme er udviklet til at fjerne skadelig svejserøg, slibestøv og dampe fra arbejdspladsen, og på den måde beskytte brugeren mod de skadelige stoffer, der udgør en helbredsrisiko.

Udsugningsarme skal være brugervenlige, effektive og fleksible. FlexAir tilbyder mange forskellige løsninger, som kan dække dit behov og beskytte brugeren.

Høj fleksibilitet og stort sugehoved

Udsugningsarme fra FlexAir kendetegnes bl.a. ved høj fleksibilitet og brugervenlig udformning, nem positionering af sugearmen på arbejdspladsen samt mulighed for afbalancering med gasdæmpere.
Derudover stort sugehoved i metal eller aluminium, hvor der kan leveres belysning for sugehoved, som samtidig giver et rigtig godt arbejdslys.
Rækkevidde kan fås fra 1 meter og helt op til 10,5 meter.

FlexAir tilbyder komplette løsninger til jeres virksomhed inkl. montage, og har et stort udvalg af udsugningsarme, så kontakt dem og hør nærmere. Ønsker du selv at montere, laver FlexAir gerne et godt tilbud til dig.

Vis mere
Back to top button
Close