Boligindretning

Den uopdagede strand

Jeg er tilflytter til den by, jeg har boet i de sidste 10 år. Her i sommers begyndte mine børn og jeg at opdage området med vores vandresko på. Jeg var ikke trænet i stigninger og alligevel valgte jeg uvidende en rute med gode bjergstigninger. Vi startede turen fra en restaurant et par km inde på land, og herefter gik turen gennem bøgeskoven. Det var en utrolig smuk og fredsommelig rute, og pludselig dukkede der strand op på forunderlig vis.

Jeg forstod ikke, at jeg aldrig havde været der før, for stranden mindede mig om ungdommens sommerdage med solbadning ved stranden og gode frokoster ved den lokale grillbar. Desværre havde vi lige spist, så vi måtte gå uden om den grillbar, som stranden bød på, før turen gik op gennem bjergene.

På hele turen tilbage tilbage til bilen gik jeg og tænkte på, om jeg ikke en dag skulle smutte forbi og mindes ungdommens dage. Og så ellers håbe på lidt sol og sommer.

Vis mere
Back to top button
Close