Boligindretning

Boligindretning – din vej til bedre livskvalitet

Her finder du det smukkeste boligtilbehør

Danmark og de nordiske lande er kendte for den enkle og stilrene stil. Her er det de rene flader og de enkelte hvide og sorte linjer, der krydret med et strejf af farve giver det helt rigtige skandinaviske design. En af de store designere, der var med til at starte denne trend var Arne Jacobsen, der med Ægget, Koglen og Svanen har sat sit uendelige aftryk på verdensbilledet. Mange mindre designere er fulgt med, og de designvidundere i det små, der er blevet ud af dette, sælges både i Danmarks mange butikker samt online shops. I stedet for at sidde foran fjernsynet aften efter aften, kan man i stedet bruge tiden på internettet til at få et indtryk af det nye indenfor skandinavisk design.

Her finder du Andersen boligtilbehør

gstyle.dk er en af de internetbutikker, der både sælger og informerer om lækkert skandinavisk boligtilbehør. Gstyle har valgt at sælge køkkentilbehør fra Andersen Furniture, da sortimentet byder på stilrent og lækkert design i træ. Andersen Furniture går op i kvalitet og god funktionalitet. Med deres Andersen bakke har de lavet en Andersen serveringsbakke af format. Denne Andersen bakke findes i forskellige størrelser. Blandt andet findes en bakke med trækant og sort bund, mens en anden bakke – Bakke Create – brillere i rent egetræ. Begge bakker vil gøre sig godt i køkkenet, hvor de enten kan bruges til opbevaring, når det skal være smukt, eller som underlag til diverse serveringer. Bruges Bakke Create anbefales det, at man lægger folie på bakken eller sørger for at holde den godt olieret. Andersen Bakken, derimod, er allerede beskyttet på bunden med sin sorte finérbund.
Andersen boligtilbehør dækker også over smukke salt- og peberkværne, hvor peberkværnen er sort og saltkværnen er i lyst træ. Således er det svært at tage fejl af dem, hvilket ellers godt kan være en fejl ved mange andre salt- og peberkværne. Kværnene kommer med en 25 års garanti på de mekaniske dele.

Stilrent boligtilbehør ved Gstyle

Gstyles internetshop styres fra Ringkøbing, og butikken sælger udover Andersen køkkentilbehør også smykker, hårprodukter, delikatesser og plakater. Tag et kig forbi.

Vis mere
Back to top button
Close