Hus og have

Billig opbevaring hos Depothuset

Har du behov for opbevaring af dine ting i kortere eller længere perioder, tilbyder en billig løsning.

Jysk depotservice

Bor du i Jylland, og har måske solgt dit hus hurtigere end forventet, og nu står du og skal bo midlertidigt hos bekendte, er det ikke sikkert du kan få dit inventar med, og så er det rigtig smart at kunne få sine ting opbevaret sikkert et andet sted.

Depothuset har afdelinger flere steder i Jylland, og udvider hele tiden. De tilbyder opbevaring af møbler, motorcykler og andre ting.

Sikker opbevaring

Depothuset garanterer en sikker opbevaring hvor der er alarmer og videoovervågning, og desuden er der vagtordning. Hele området er videoovervåget med et 24 timers system. Så du kan være helt tryg ved at lade dine ting stå til opbevaring hos Depothuset.
Når man bestiller et depotrum, får man en personlig kode, som sikrer at det kun er kunder der har adgang. Derudover benytter man en hængelås til sit rum.

Depotrum typer

Der findes 3 forskellige priskategorier og størrelser. Det mindste er på 3-9 m2, det næste er på 6-18 m2 og det største er 9-27 m2. Fælles for dem alle er at de er opvarmede, rene og tørre og med en fast temperatur og lav luftfugtighed.

Enkel og billig opbevaring

Depothuset har prisgaranti som vil matche enhver pris. De giver 10% ekstra rabat hvis du kan finde en bedre pris, end den de tilbyder. Det er enkelt og overskueligt at finde sin pris. Ingen skjulte gebyrer, oprettelsesgebyr eller bindingsperioder. Prisen er, hvad du ser på deres webside, og her kan du bestille og betale online med kreditkort.

Kig forbi Depothusets hjemmeside, og se hvad de kan tilbyde. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte dem, enten telefonisk eller via en kontaktformular på deres hjemmeside.

Vis mere
Back to top button
Close