Ukategoriseret

Alt til altanen

Når solen skinner i den danske sommer, er det fantastisk at sidde på sin altan og nyde en kop kaffe eller en svalende drik. En altan behøver bestemt ikke at være kedelig og kønsløs, og der findes således masser af muligheder for at friske altanen op ved hjælp af stilrene altankasser, som kan indeholde nogle smukke blomster, frodige planter og krydderurter i en dertil indrettet urtehave. Altankasser kommer i et væld af materialer og udforminger. Billige altankasser og smukke altankasser får man hos www.zinkbakken.dk, hvor man ved et par få klik kan danne sig et overblik over, hvad de har af sortimentet indenfor altankasser.

Som sagt er udvalget af altankasser stort hos www.zinkbakken.dk. Altankasserne er udformet i forsinzinkket stål, og kan modstå vind og vejr, når nu de skal være udenfor. Som standard fåes de i 9 forskellige mål, men har man behov for individuelle mål, kan dette også laves på bestilling. Beslagene som kommer med til altankasserne, bukkes efter specielle mål, således at man som kunde er sikker på, at de passer til sine altankasser.

www.zinkbakken.dk producerer selv sine altankasser, men de har også et samarbejde med en tysk leverandør. Den tyske leverandør leverer altankasser i et super holdbart materiale af plast, som ligeledes kan stå imod vejr og vind, uanset om det er sommer, vinter, forår eller efterår. Vælger man de største af modellerne, har disse modeller indbygget et vandreservoir, som sørger for der altid er vand til de planter og blomster, der er i altankassen.

Udover altankasser forhandler www.zinkbakken.dk også et hav af andre artikler til haven. Her kan man eksempelvis købe redskabsophæng, staudeholdere, højbede, bålfade og meget meget mere. Det er klart anbefalelsesværdigt at tage et kig på det store sortiment, som både er til den store have såvel som den lille altan.

Vis mere
Back to top button
Close