Computer og IT

5 kilometer uden pause

Turen gik op til Slotssøen og rundt om den, op til Kolding hus og op og ned af stier og trapper, rundt ved Staldgården og op igen til Kolding hus… sygt hårdt. Så gik det igennem byen og derefter op i Føtex p-hus, helt op i toppen og ned igen – pust, støn! Så manglede vi bare op på 3. sal i en bygning og rundt på etagen, ned igen, og så var der kun få meter til målstregen. Jeg var ret forbløffet over at se målet lige der, måtte spørge én om vi faktisk var i mål… følte slet ikke jeg havde løbet 5 km, men det havde jeg. Jeg var i mål. Min tid var omkring 41 minutter, og det er jeg bare pivstolt af, i det terræn og med et halvskidt knæ!

Så kunne jeg ellers hente min goodibag, og så fejrede jeg min præstation med en daddelsnitte fra Tobbers. Jeg er altså pivstolt… fik jeg sagt det? 😉 Tænk at jeg kan løbe 5 km uden pause! Måtte kun lige ned og gå, da vi skulle forcere alle de trapper der, og så enkelte gange op af stejle stier og bakker.


Vis mere
Back to top button
Close