Hus og have

150 kilometer challenge

I sidste uge hoppede jeg på en challenge, som gik ud på at jeg skulle tilbagelægge 150 km.

Sagen er, at jeg jo skulle have været på Hærvejsvandring, på et tidspunkt, men endte med at måtte droppe den, af flere årsager. Dels var herbergene ikke opvarmede, og dels syntes jeg det var synd for vores lille hund, at han skulle være alene i mange timer dagligt indtil min mand kom hjem.
Så, jeg endte med at droppe det, men de 150 km jeg skulle have gået, spøgte stadig i hovedet.

Det er så blevet til en uge challenge. Tilbagelæg 150 km til fods på én uge.

Første dag gik jeg 20 km, hvor jeg bl.a. kom forbi isfuglespottet. Jeg valgte de fladeste strækninger, for at skåne knæet, men fordi jeg havde en aftale ved middagstid, var jeg nødt til at gå ret stærkt de første 15 km, og det gav virkelig bagslag. Store smerter om eftermiddagen da jeg var hjemme igen.
Dag 2 skulle jeg afsted igen, og der blev jeg enig med mig selv om en kortere distance i lavere tempo.

Vis mere
Back to top button
Close